Antena 3 CNN Actualitate Trupul regelui Cioabă va fi adus în ţară într-un sicriu de TABLĂ. Dorin Cioabă, SUCCESORUL la tron

Trupul regelui Cioabă va fi adus în ţară într-un sicriu de TABLĂ. Dorin Cioabă, SUCCESORUL la tron

Trupul regelui Cioabă va fi adus în ţară într-un sicriu de TABLĂ. Dorin Cioabă, SUCCESORUL la tron
de O.P.    |    19 Aug 2013   •   11:51
UPDATE: 11:50 Dorin Cioabă va fi succesorul lui Florin Cioabă, a anunţat în urmă cu scurt timp împăratul romilor, Iulian.


UPDATE: 11:30
Florin Cioabă va fi adus în ţară într-un sicriu de tablă, spun cei din familia lui. Autoproclamatul rege al romilor va fi adus mai întâi la Bucuresti pentru a fi îmbălsămat şi mai apoi transportat la Sibiu.

UPDATE: 05:34 Trupul neînsufleţit al regelui autointitulat al romilor Florin Cioabă
ar putea ajunge astăzi în ţară, au declarat apropiaţi ai familiei pentru agenţia de presă Mediafax.

Totul depinde de formalităţile de repatriere, dar şi de achitarea facturii pentru servicii medicale, care se ridică, spune familia, la 350.000 de dolari. Potrivit unor surse oficiale, familia Cioabă şi-ar fi luat angajamentul să plătească factura, în baza unei asigurări medicale private care ar acoperi costul intervenţiilor.

Rudele liderului rom au fost chemate astăzi la spitalul din Antalia, pentru a prezenta documentul, dar chiar şi aşa, au cerut ajutor financiar statului român pentru a achita cheltuielile de la spitalul din Antalia.

Fiul lui Florin Cioabă, Dorin, a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 că este supus unui şantaj de către oficialii spitalului turcesc.

Potrivit unor surse oficiale, fiii lui Florin Cioabă au semnat, înainte de operaţie, documente prin care se angajau să plătească toate cheltuielile legate de intervenţia chirurgicală.

Ambasada română a luat legătura cu conducerea spitalului şi i-a cerut să nu condiţioneze eliberarea trupului de plata imediată. Managerul unităţii medicale a replicat însă că familia s-a declarat de acord să achite cheltuielile şi a adăugat că, dacă familia a comandat un coşciug de valoare, este normal să poată plăti şi cheltuielile aferente spitalizării şi intervenţiei chirurgicale.

Unul dintre fiii lui Florin Cioabă ar fi comunicat spitalului că tatăl său ar fi avut o asigurare medicală privată, în baza căreia familia ar putea ridica trupul neînsufleţit al acestuia de la morga clinicii.

Surse din cadrul ministerului de externe au precizat că suma de 350.000 de dolari discutată iniţial prevedea mai multe intervenţii chirurgicale şi spitalizarea timp de o lună de zile. În această dimineaţă, familia Cioabă este aşteptată la spital să discute situaţia şi să aducă asigurarea medicală privată, în cazul în care aceasta există, documentul fiind singurul care ar putea facilita rezolvarea situaţiei.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close