Antena 3 CNN Actualitate Tudor Ionescu: Manifestanții din Piața Victoriei au exagerat - e dreptul cetățenilor să protesteze, dar cu respectarea legii

Tudor Ionescu: Manifestanții din Piața Victoriei au exagerat - e dreptul cetățenilor să protesteze, dar cu respectarea legii

Tudor Ionescu: Manifestanții din Piața Victoriei au exagerat - e dreptul cetățenilor să protesteze, dar cu respectarea legii
02 Dec 2017   •   16:27

Sâmbătă, au avut loc ciocniri între jandarmi şi protestatari în Piața Victoriei, locul ales de Primăria Generală pentru un târg de Crăciun.

În urma îmbrâncelilor cu protestatarii, mai multe persoane au fost ridicate de jandarmi.

Citește și: Gabriela Firea, decizie oficială după incidentele din Piața Victoriei. Ce se întâmplă cu târgul de Crăciun

Consilierul general Tudor Ionescu a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, situația tensionată din Piața Victoriei.

"Aceste manifestații nu sunt autorizate, dar asta nu înseamnă că nu respectăm dreptul oricărui cetățean de a-și exprima părerea. Dar, libertatea, cel puțin pentru mine ca liberal, înseamnă și responsabilitate.

Ori, atâta timp căt se organizează un târg care are autorizație și începe construcția lui, este de-a dreptul ilegal să te apuci tu să demontezi, să pui mâna pe niște schele care nu-ți aparțin, nu sunt proprietatea ta, și să le dai jos. Aici cred că s-a exagerat un pic din partea manifestanților", a spus Tudor Ionescu.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a confirmat oficial că târgul va fi relocat, dar a subliniat faptul că acest lucru nu schimbă faptul că în Piața Victoriei a fost încălcată legea de către protestatari.

×
Subiecte în articol: Tudor Ionescu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close