Antena 3 CNN Actualitate TUPEU maxim din partea unui poliţist de la Rutieră. După ce a întors cu maşina Poliţiei pe linia continuă, i-a amendat pe şoferii care l-au claxonat: "C-aşa vreau eu!"

TUPEU maxim din partea unui poliţist de la Rutieră. După ce a întors cu maşina Poliţiei pe linia continuă, i-a amendat pe şoferii care l-au claxonat: "C-aşa vreau eu!"

TUPEU maxim din partea unui poliţist de la Rutieră. După ce a întors cu maşina Poliţiei pe linia continuă, i-a amendat pe şoferii care l-au claxonat: "C-aşa vreau eu!"
de O.P.    |    20 Mar 2015   •   06:54

Un poliţist de la circulaţie din Bacău a întors maşina instituţiei pe linia continuă, încalcând regulile. Enervat de claxoanele primite, bărbatul a trecut la amenzi. O şoferiţă a înregistrat toată scena. Agentul nu s-a sfiit că este filmat şi a continuat să completeze amenzi.

Poliţistul a refuzat să se legitimeze şi a negat că ar fi încălcat marcajul continuu, povestesc şoferii din trafic care l-au observat. Enervat de claxoanele şoferilor, a coborît din maşină şi a început să împartă amenzi şi procese verbale.  

 V-aţi uitat în oglindă şi-aţi dat cu mâna, aşa, în volan şi aţi coborât foarte tupeist din maşină.
Adică tot eu sunt arogant?!
Sunteţi în misiune?
Lăsaţi că vă răspund.
De ce aţi coborât cu aroganţa asta din maşină?
C-aşa vreau eu!

Mai mult, şoferiţa amendată a aşteptat mai bine de jumătate de oră împreună cu soţul şi copilul cu care se afla în maşină ca poliţistul să scrie procesul verbal.

Aveţi o jumătate de oră de când staţi şi scrieţi un proces verbal. Mai dureză mult? O oră? Da? Ce drăguţ sunteţi!
Am o jumătate de oră. E grea româna!

Agentul de circulaţie a fost reclamat de şoferiţa amendată pe nedrept, iar acum Poliţia Bacău verifică dacă acesta a greşit. Şefii lui refuză să comenteze însă incidentul.

×
Subiecte în articol: nereguli Poliţia Rutieră
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close