Antena 3 CNN Actualitate Turcia, vacanțe în siguranță și la preț redus. Cât costă un sejur în stațiunea cunoscută drept Perla Lumii

Turcia, vacanțe în siguranță și la preț redus. Cât costă un sejur în stațiunea cunoscută drept Perla Lumii

Turcia este una dintre cele mai sigure destinaţii de vacanţă în pandemie. Alături de Antalya, Bodrum sau Kusadasi, Marmaris atrage turiştii cu peisaje care iţi taie răsuflarea şi condiţiile de calitate oferite de hotelieri, în cele peste 500 de unităţi de cazare.

Turcia, vacanțe în siguranță și la preț redus. Cât costă un sejur în stațiunea cunoscută drept Perla Lumii
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    25 Aug 2020   •   14:40

În ultimii ani, tot mai mulţi români vin pentru un concediu de neuitat in staţiunea cunoscută drept Perla Lumii.

Situată într-un golf unde Marea Egee și Marea Mediterană se întâlnesc, stațiunea Marmaris impresionează încă de la început cu peisaje de poveste. Înconjurată de o pădure de pini, locația turistică are o mulțime de plaje, iar portul de agrement este unul dintre cele mai mari si mai bine echipate din Turcia. 

În 2017, 425.000 de cetăţeni români vizitauTurcia, iar acest număr a crescut la 763.000 în anul trecut.

Cât costă un sejur în Marmaris

Un sejur în Marmaris la un hotel de trei stele, cu mic dejun şi transport costă doar 170 de euro de persoană. Pentru aceeaşi vacanţă, dar la cinci stele, un vizitator plăteşte 330 de euro.  

Marmaris oferă servicii hoteliere all inclusive de calitate, excursii în locuri încărcate de istorie şi zone de shopping traditional. În septembrie, pasionații de senzații tari sunt invitați in statiune la un eveniment de excepție: Campionatul Mondial de Raliu din Turcia.

Daca ajungeți în zona istorică din Marmaris, nu trebuie să ratați străzile înguste, cu terase și restaurante tradiționale. Turiștii pot face excursii cu vaporașul până la insula Cleopatrei, la Fethye, unde pot descoperi istoria regatului Licia sau pot vizita orasul antic Demre.  

Turcia, vacanțe în siguranță și la preț redus

×
Subiecte în articol: turcia turism
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close