Antena 3 CNN Actualitate Udrea, ironizată pe Facebook după ce a scris că nu ştie să închidă căldura din locuinţa sa

Udrea, ironizată pe Facebook după ce a scris că nu ştie să închidă căldura din locuinţa sa

 Udrea, ironizată pe Facebook după ce a scris că nu ştie să închidă căldura din locuinţa sa
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Mar 2011   •   22:34
Primăvara îi face mari probleme ministrului Elena Udrea. În noaptea de luni spre marţi, când a ajuns acasă,s-a trezit că este foarte cald în casă. Iar pentru că nu ştia cum se opreşte căldura şi nu găsea niciun buton care să o ajute, a deschis larg geamurile. Păţania a împărtăşit-o, de bună voie, pe Facebook. Un motiv suficient ca Elena Udrea să fie luată peste picior.

Primăvara ca primăvara, dar în noaptea de luni spre marţi Elena Udrea a avut chiar o problemă pe care a împărtăşit-o tuturor pe Facebook. "După ce toată iarna a fost frig, de ieri la mine în casă e extrem de cald. Nu îmi dau seama cum se închide căldura, motiv pentru care am deschis toate geamurile :)" a scris Udrea pe site-ul de socializare.

Şi aşa, s-au dezlănţuit comentariile care mai de care mai acide. "Se face curent... doare la urechi:)), i-a scris Radu doamnei ministru. Mihai i-a spus şi el: "dacă învârteai robinetul în inversul acelor de ceasornic, reuşeai să faci şi ceva economie în bugetul propriu sau în cazul centralei mai există opţiunea "cheamă un vecin de stradă".

"Căldura nu se poate închide", i-a sugerat George. Dana a reacţionat şi ea la problema doamnei Udrea: "Caloriferele au nişte robineţi care au inscripţionată o săgeţică circulară. În direcţia săgeţii se deschid, se invers se închid. Succes! Nerisipind energia conservăm natura!". Iar Cristina a întrebat-o pe doamna ministru dacă a pierdut instrucţiunile.

Elena Udrea a recunoscut c
ă ai ei era postarea. Şi că, într-adevăr, a avut o problemă cu căldura şi mai ales... cu butonul. „Era foarte cald aseara din cauza temperaturii ridicate, era foarte cald şi aseară , la ora 1.00 noatea am preferat să deschid geamul decât să caut pe undeva un buton de unde să închid caldură”.
 


 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Facebook căldură apartament
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close