Antena 3 Actualitate Ultima acţiune a Coaliţiei pentru Familie. Comitetul de iniţiativă a fost dizolvat

Ultima acţiune a Coaliţiei pentru Familie. Comitetul de iniţiativă a fost dizolvat

08 Oct 2018   •   12:34
Ultima acţiune a Coaliţiei pentru Familie. Comitetul de iniţiativă a fost dizolvat

Coaliţia pentru familie anunţă luni că a fost dizolvat Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea Constituţiei, iar conducerea îşi exprimă recunoştinţa pentru cei care au votat la referendum.

"Începând cu data de astăzi, Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituţiei României este dizolvat, prin efectul legii. Mulţumim tuturor susţinătorilor demersului iniţiat de comitetul nostru, mulţumim tuturor cetăţenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm şi pe această cale adânca noastră recunoştinţă pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit şi afirmat voinţa a milioane de români. Dumnezeu să ocrotească România!", se arată pe pagina de Facebook a Coaliţiei pentru Familie.

Demersul acestei organizaţii a stat la baza referendumului din acest weekend, care nu a reuşit să strângă numărul necesar de voturi pentru a fi validat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close