Antena 3 CNN Actualitate Ultima dorință a lui David Bowie, îndeplinită. De ce nu a participat familia artistului la incinerarea trupului său

Ultima dorință a lui David Bowie, îndeplinită. De ce nu a participat familia artistului la incinerarea trupului său

Ultima dorință a lui David Bowie, îndeplinită. De ce nu a participat familia artistului la incinerarea trupului său
Sursa foto: Foto: facebook
14 Ian 2016   •   13:05

Trupul starului David Bowie a fost incinerat, miercuri, la New York, fără să aibă loc o ceremonie, iar membrii familiei şi prietenii nu au participat la eveniment, relatează The Guardian în pagina electronică.
În conformitate cu dorinţele sale, trupul artistului a fost incinerat fără ca familia sau prietenii să poată participa la eveniment şi fără să aibă loc o ceremonie comemorativă. 

David Bowie a păstrat mereu o discreţie în viaţa privată şi la fel a vrut să facă şi după trecerea în nefiinţă, informează The Guardian în pagina electronică. Starul nu a vrut ca după moartea sa să aibă loc nicio ceremonie comemorativă şi nicio slujbă. 

Carnegie Hall din New York va găzdui un concert memorial pentru Bowie pe 31 martie. Spectacolul, planificat înainte de moartea lui Bowie, a fost programat iniţial ca un tribut adus lui Cyndi Lauper. Un alt moment în memoria lui Bowie va avea loc şi la Brit Awards din Londra, în februarie, sărbătorind ceea ce Max Lousada descris ca "viata extraordinară şi opera unuia dintre cei mai mari artişti ai noştri".

David Bowie s-a stins la vârsta de 69 de ani, la doar doar două zile după ce îşi lansase cel de-al 25-lea album din carieră, „Blackstar”chiar cu ocazia zilei de naştere. 

Aşa cum şi-a obişnuit fanii de-a lungul carierei muzicale, Bowie le-a lăsat acestora şi un mesaj de rămas bun prin intermediul melodiei "Lazarus", lansată pe 17 decembrie 2015.

×
Subiecte în articol: David Bowie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close