Antena 3 CNN Actualitate Ultimele declarații ale pilotului mort la Raliul Iașului, din ziua accidentului: ”Nu va fi o cursă ușoară”

Ultimele declarații ale pilotului mort la Raliul Iașului, din ziua accidentului: ”Nu va fi o cursă ușoară”

Înainte de a intra în cursa de la Raliul Iașului în care și-a pierdut viața, pilotul Adrian Răspopa spunea că își dorește să ajungă pe podium, dar și că îl așteaptă o competiție dificilă și periculoasă, după ploile abundente.

Ultimele declarații ale pilotului mort la Raliul Iașului, din ziua accidentului: ”Nu va fi o cursă ușoară”
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2021   •   12:17

Ultima filmare în care apare pilotul îl surprinde în mașina de cursă pe care o laudă cu zâmbetul pe buze:

„Bună ziua, sunt Adrian Răspopa. Voi participa în acest weekend la Raliul Iașului cu această minunată mașină, Skoda Fabia R5. E o mașină de top, am avut multe rezultate bune cu ea, atât anul trecut, cât și anul acesta.

Sperăm să fim rapizi, să găsim un nivel de concentrare bun pentru o cursă unde sunt toți piloții angrenați către titlul național și ne-am dori foarte mult să ne regăsim pe podiumul final duminică aici în centrul Iașului. Nu va fi o cursă ușoară.

A plouat mult săptămâna asta, vor fi niște probe destul de alunecoase, ceea ce ne va pune mai mult atenția la încercare. Ne place ploaia, ne plac suprafețele alunecoase și sperăm să fim rapizi în această cursă.”

Pilotul Adrian Răspopa a murit în cursul zilei de sâmbătă, 5 septembrie, după ce s-a răsturnat cu mașina în timpul cursei de la Raliul Iașului. Medicii l-au resuscitat timp de două ore.

În urma tragediei, Raliul Iașului 2021 a fost anulat.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close