Antena 3 Actualitate ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: "Ar fi corect să nu mai vedem asta"

ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: "Ar fi corect să nu mai vedem asta"

de O.P.    |    20 Feb 2015   •   12:30
ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: "Ar fi corect să nu mai vedem asta"

Aflată în arest la domiciliu, Elena Udrea se bucură de privilegiile une astfel de decizii, aşa că are timp berechet de a scrie mesaje pe Facebook.

Iată cum arată ultimul mesaj, postat astăzi:

"Ieri, în şedinţa CSM, a fost facută o propunere interesantă. Domnul procuror Gheorghe Muscalu este de părere că persoana aflată sub control judiciar nu ar trebui să aibă voie să comunice public legat de cauza în care este acuzat. Deşi ideea a venit ca urmare a situaţiei create în cazul meu, declar că sunt total de acord! Dar, pentru ca scopul de a nu fi afectat actul justiţiei să fie atins, ar trebui ca aceeaşi interdicţie să o aibă şi acuzatorul.

Într-un dosar penal există două părţi care trebuie să aibă tratament egal: acuzarea şi apărarea. Dacă acuzarea se face în mod public, atunci şi apărarea trebuie să poată răspunde public.

Deci, ar fi corect să nu mai vedem comunicate oficiale ori documente din dosare date "pe surse" din partea anchetatorilor, care au rolul de a construi percepţia publică de vinovăţie a celui acuzat, înainte ca o instanţă să se pronunţe. Mai ales că "percepţia publică" este un argument al acuzării invocat adeseori în faţa judecătorilor", a declarat Elena Udrea pe pagina ei de Facebook.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close