Antena 3 Actualitate Ultimul weekend cu vreme frumoasă din acest an. Cum au petrecut românii pe litoral

Ultimul weekend cu vreme frumoasă din acest an. Cum au petrecut românii pe litoral

25 Sep 2011   •   12:26
Ultimul weekend cu vreme frumoasă din acest an. Cum au petrecut românii pe litoral
Sursa foto: Foto:picasaweb.google.com

Nu mai e cald ca în plin sezon. Nici soarele nu are aceeaşi strălucire. Dar, asta nu i-a împiedicat pe turişti să dea o ultimă fugă pe litoral. Termometrele au arătat până la 27 de grade Celsius. Iar turiştii au profitat de vremea frumoasă pentru un ultim bronz.

Soarele şi-a arătat razele pe litoral şi asta nu a putut decât să îi bucure pe turiştii care au venit să profite de ultimele zile de plajă. Cei mai tineri şi mai curajoşi dintre ei au făcut şi o baie în mare. Apa este parcă mai bună în septembrie, mai calmă, iar de alge nici nu poate fi vorba.

Cei care nu s-au mulţumit doar cu statul la soare sau cu bălăceala în mare, au experimentat şi o plimbare în larg cu vaporaşul.

Meteorologii spun că acesta va fi ultimul weekend în care turiştii se vor mai putea bucura de vremea frumoasă. De săptămâna viitoare, mercurul din termometre nu va mai urca mai mult de valoarea de 23-24 de grade Celsius!


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close