Antena 3 Actualitate Umilințele la care a fost supusă o adolescentă de 13 ani. S-a întâmplat chiar în fața tuturor colegilor

Umilințele la care a fost supusă o adolescentă de 13 ani. S-a întâmplat chiar în fața tuturor colegilor

01 Oct 2019   •   21:38
Umilințele la care a fost supusă o adolescentă de 13 ani. S-a întâmplat chiar în fața tuturor colegilor
Sursa foto: foto- Pexels

O adolescentă de 13 ani din a fost victima umilințelor unui primar, în fața tururor colegilor și profesorilor.

Coșmarul ei a început joia trecută, când primarul comunei Petrăchioaia i-a interzis elevei de clasa a XII-a să mai intre în autobuzul școlar. Fata spune că a trecut și prin alte scene umilitoare. Ieri dimineață, edilul a făcut careu în curtea școlii ca să o dea drept exemplu negativ. 

„Îmi era rușine, eram în fața colegilor. Mi-era rușine, erau mulți copii și m-a scos în față acolo”. 

Fata spune că scandalul a pornit după ce a tras mai tare de ușa microbuzului școlar. Șoferul ar fi reacționat agresiv. Colegii fetei spun că i-a adresat și injurii rasiale. Niciun profesor însoțitor nu era în cursă. 

Șoferul neagă cele povestite de elevi. „N-am jignit pe nimeni, asta-i o minciună! Cum să fac așa ceva? Ar fi discriminare”, a spus șoferul. 

„A țipat la mine, m-a lăsat. Am mers până la Primărie . La Primărie a frânat, mi-a zis să mă dau jos”. 

Duminică, edilul comunei Petrăchioaia le-a comunicat oficial părinților că fata nu mai are voie în autobuz pentru o lună. 

„Eleva de clasa a șaptea are un comportament în afara regulamentelor de transport în microbuzul școlar de mai mult timp. Vorbește urât, trântește ușile. Ceea ce a culminat în ziua de joi, 26.09, cu distrugerea sistemului de siguranță al ușii microbuzului... Nu a fost intenția mea să o umilesc, dar regulamentele și bunul simț trebuie respectate”. 

Diriginta a făcut public cazul pe internet, iar Consiliul Național pentru Combaterea Descriminării s-a autosesizat. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close