Antena 3 CNN Actualitate Un autobuz cu 14 călători s-a răsturnat în încercarea de a evita un biciclist, care a murit, în Argeş

Un autobuz cu 14 călători s-a răsturnat în încercarea de a evita un biciclist, care a murit, în Argeş

Un autobuz cu 14 călători s-a răsturnat în încercarea de a evita un biciclist, care a murit, în Argeş
Sursa foto: Foto arhiva Agerpres
25 Ian 2013   •   19:21

Un autobuz s-a răsturnat, vineri seară, pe un drum judeţean din Argeş, după ce şoferul a încercat, fără succes, să evite un biciclist.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, accidentul a avut loc pe drumul judeţean dintre localităţile Bradu şi Suseni, iar autobuzul efectua o cursă regulată între municipiul Piteşti şi comuna Rociu, informează Mediafax.
   
Din primele cercetări a reieşit că şoferul autobuzului, în care erau 14 călători, l-a claxonat pe biciclistul care se deplasa pe marginea drumului pe partea dreaptă, iar acesta s-a speriat, a întors capul şi a intrat cu bicicleta spre axul drumului, în faţa maşinii.
   
"Ulterior, autobuzul s-a deplasat spre stânga, şoferul încercând, cel mai probabil, să evite impactul cu biciclistul, iar maşina cu călători a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe partea stângă. O femeie din autobuz a suferit un atac de panică şi a fost transportată cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti",  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agentul Mădălina Bălănescu.
   
Potrivit sursei citate, cercetările la faţa locului continuă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul petrecut între localităţile Bradu şi Suseni.
   
Alţi câţiva pasageri au suferit leziuni superficiale şi au primit îngrijiri la faţa locului fără a necesita internarea în spital.
   
Poliţiştii au identificat victima, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani, din comuna argeşeană Bradu.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zona accidentului pe Drumul Judeţean 659 Piteşti - Suseni - Slobozia s-a reluat după aproximativ o oră de blocaj, timp în care la faţa locului au intervenit poliţiştii, pompierii şi ambulanţele.
   


×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close