Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a decedat în arestul Poliţiei Capitalei. Acesta era în greva foamei

Un bărbat a decedat în arestul Poliţiei Capitalei. Acesta era în greva foamei

Un bărbat a decedat în arestul Poliţiei Capitalei. Acesta era în greva foamei
Sursa foto: Foto: sk8rrboi.wordpress.com
17 Iul 2012   •   10:51

Un bărbat care fusese arestat pentru furt din societăţi comerciale a murit, marţi dimineaţă, în arestul Poliţiei Capitalei, după ce timp de o săptămână a fost în greva foamei, cazul fiind cercetat de procurorii Parchetului Capitalei, informează Mediafax.

După ce a fost arestat preventiv, bărbatul a fost dus în arestul Secţiei 5 din Capitală.

În 11 iulie, când bărbatul a anunţat că va intra în greva foamei, a fost transferat în arestul Poliţiei Capitalei, pentru a fi supravegheat medical. Aflat în refuz de hrană de o săptămână, bărbatul a decedat marţi dimineaţă. Acesta anunţase anterior că nu se simte bine, au precizat sursele citate.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat pentru MEDIAFAX că procurori din Parchetul Capitalei şi poliţişti fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului.
   
"În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti şi lucrători ai Serviciului Omoruri  din Poliţia Capitalei fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului, cadavrul bărbatului fiind transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru necropsie", a spus Alexandru Niculae.


×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close