Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a evadat din arestul IPJ Bacău. Acesta era arestat preventiv pentru furt calificat

Un bărbat a evadat din arestul IPJ Bacău. Acesta era arestat preventiv pentru furt calificat

Un bărbat a evadat din arestul IPJ Bacău. Acesta era arestat preventiv pentru furt calificat
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Iul 2012   •   16:41

Un tânăr de 30 de ani, din judeţul Vaslui, a evadat, marţi după-amiază, din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, unde era încarcerat pentru furt calificat, în timp ce se afla la plimbare în curte, la ora transmiterii acestei ştiri el fiind căutat de către poliţişti, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, Petruţ Fieraru a evadat în timp ce se afla la plimbare în curtea Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Bacău, după ce a reuşit să smulgă un grilaj iar apoi a părăsit incinta.

Imediat, poliţiştii băcăuani au intrat în alertă şi au început căutările pentru prinderea tânărului evadat.
   
"Într-o primă fază, s-au constituit filtre rutiere în judeţ, apelându-se şi la un câine de urmărire în vederea prinderii persoanei evadate. Totodată, ofiţeri din cadrul Compartimentului de Control Intern al IPJ Bacău au declanşat, printr-o dispoziţie a conducerii inspectoratului, verificări la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bacău pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul şi dacă au fost respectate procedurile în vigoare privind supravegherea persoanelor aflate în arest preventiv", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.
   
Tânărul de 30 de ani este din judeţul Vaslui şi se afla în arestul preventiv al Poliţiei Judeţene Bacău pentru furt calificat.
   
IPJ Bacău a sesizat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău în acest caz de evadare, având în vedere că vasluianul se afla în arest preventiv la propunerea acestei instituţii care face în continuare cercetări în dosarul de furt calificat.
   

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close