Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost găsit spânzurat de un grilaj metalic, la sediul Serviciului de Evidenţa Persoanelor din Hunedoara

Un bărbat a fost găsit spânzurat de un grilaj metalic, la sediul Serviciului de Evidenţa Persoanelor din Hunedoara

Un bărbat a fost găsit spânzurat de un grilaj metalic, la sediul Serviciului de Evidenţa Persoanelor din Hunedoara
18 Noi 2013   •   11:43

Un bărbat a fost găsit spânzurat, luni dimineaţă, de grilajul metalic de la intrarea în sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Hunedoara, conform MEDIAFAX.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.

Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de către angajaţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor că un bărbat a fost găsit spânzurat de grilajul metalic al intrării în sediul instituţiei.
   
De altfel, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Hunedoara are sediul în aceeaşi clădire cu Poliţia municipiului Hunedoara, accesul fiind însă separat, printr-o intrare laterală.
   
"În urma primelor cercetări s-a stabilit că bărbatul are aproximativ 50 de ani, asupra sa nefiind găsite acte de identitate. Cercetările continuă în vederea stabilirii identităţii persoanei şi cauzelor care au determinat-o să recurgă la acest gest", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu.
   
Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru necropsie.

×
Subiecte în articol: Hunedoara
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close