Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care a comandat pe internet artificii a primit o sticlă din plastic

Un bărbat care a comandat pe internet artificii a primit o sticlă din plastic

Un bărbat care a comandat pe internet artificii a primit o sticlă din plastic
Sursa foto: Foto: blogher.com
22 Noi 2011   •   13:32

Un bărbat din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, a comandat pe internet artificii, însă a primit în colet o sticlă de 2,5 litri, în care era un lichid incolor, informează Mediafax. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru înşelăciune în acest caz.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Buzsi Andrea, un bărbat din Târgu Secuiesc a sesizat, luni, Poliţia municipiului cu privire la faptul că a primit un pet în locul unor artificii comandate pe internet.
   
Astfel, bărbatul a comandat, în 15 noiembrie, pe un site, mai multe artificii, iar după trei zile a ridicat coletul de la Oficiul Poştal Târgu Secuiesc, plătind ramburs suma de 110 lei.
   
După ce a ajuns acasă şi a desfăcut pachetul, a constatat că a primit un pet de 2,5 litri, conţinând un lichid incolor.
   
Potrivit lui Buzsi Andrea, poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru înşelăciune.
   
Poliţia Covasna atrage atenţia că, odată cu creşterea numărului de persoane din judeţ care fac cumpărături online, se înmulţesc înşelăciunile pe internet.

Oamenii legii atenţionează că vânzătorii online serioşi îşi afişează întotdeauna pe site coordonatele - numărul de telefon, adresa poştală şi cea electronică. În UE, companiile care vând online sunt obligate să ofere aceste informaţii şi aproape toate site-urile permit plata cu card bancar, iar companiile asigură protecţie împotriva utilizării frauduloase a datelor şi a cardului.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close