Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat dezbrăcat complet a amenințat că se aruncă de la etaj, în Mamaia

Un bărbat dezbrăcat complet a amenințat că se aruncă de la etaj, în Mamaia

Imagini halucinante au fost surprinse în Mamaia, în aceasta după-amiază. Un bărbat complet dezbrăcat a amenințat că se aruncă de la etajul unei clădiri.

Un bărbat dezbrăcat complet a amenințat că se aruncă de la etaj, în Mamaia
de Gabriel Dano    |    11 Iun 2021   •   19:39

Acesta părea că revendică ceva, însă nu e clar ce anume. Oamenii au sunat la 112, însă la vederea pompierilor și a polițiștilor s-a dat jos și a renunțat la forma de protest.

Apelul la 112 a fost făcut de trecătorii care l-au văzut pe bloc. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd. Când au ajuns pompierii la bloc, au mai găsit doar papucii și un prosop.

Momentul în care femeia înşelată de iubită se aruncă de pe un bloc, în Constanţa

Nu este prima dată când constănțenii sunt martorii unor astfel de scene șocante. Din nefericire, un alt caz recent s-a terminat prost.

Momentul în care femeia înşelată de iubită cu un bărbat se aruncă de pe un bloc din Constanţa a fost surprins de un martor cu telefonul mobil.

Pe imaginile cu un puternic impact emoţional se poate observa cum femeia în vârstă de 40 de ani se afla pe marginea acoperişului blocului din Constanţa, iar în apropiere, la un balcon, se află alte două femei.

Totul a pornit, în această după-amiază, după ce femeia ar fi aflat că iubita ei o înşală cu un bărbat, moment în care aceasta şi-a ieşit din minţi, s-a urcat pe bloc şi a ameninţat că se va arunca în gol.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar în scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm.

În momentul în care i-a văzut pe cei doi, femeia s-a aruncat efectiv de pe blocul de trei etaje. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator de medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, însă aceştia au reuşit să o readucă la viaţă.

O femeie din Constanţa s-a aruncat de pe bloc, după ce a aflat că iubita sa o înşală cu un bărbat

"Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

×
Parteneri
Șoferii români care nu mai au voie să conducă cu peste 90 km/h
x close