Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bacău şi-a ucis soţia în bătaie sub privirile copiilor (VIDEO)

Un bărbat din Bacău şi-a ucis soţia în bătaie sub privirile copiilor (VIDEO)

Un bărbat din Bacău şi-a ucis soţia în bătaie sub privirile copiilor (VIDEO)
03 Aug 2010   •   20:15

Monstru cu chip de om. Un băcăuan şi-a ucis soţia în bătaie sub privirile celor trei copii, niciunul mai mare de patru ani. Apoi i-a pus pe cei mici să doarmă în aceeaşi cameră cu cadavrul. Bărbatul fusese arestat anul trecut pentru trafic de copii, după ce a vrut să îşi vândă unul dintre fii. A fost însă eliberat după doar câteva luni.

Râde. Glumeşte cu poliţiştii. În urmă cu o oră şi-a ucis soţia. A bătut-o până i-a rupt oasele. Femeia are capul zdrobit şi zeci de fracturi.

Trupul plin de vânătăi al femeii se afla pe patul conjugal, fără haine pe ea. În patul de alături dorm copiii. Au văzut totul. Luni seară bărbatul a băut cu prietenii. Şi, ca de obicei, alcoolul i-a luat minţile.

Ea avea 22 de ani, el 33. Aveau cinci copii împreună. Trei acasă şi doi într-un centru de plasament. În urmă cu un an, bărbatul a încercat să-şi vândă unul dintre băieţi. Flagrantul a fost făcut de reporterii Antena 1.

A fost pentru prima oară când traficul de minori a fost dovedit cu un flagrant. Bărbatul îşi dăduse chiar acordul către cumpărător pentru prelevarea unui rinichi de-al copilului. Pe 14 martie 2009 a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic de minori. Şi totuşi, după 7 luni era eliberat.

Bărbatul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav. Miercuri va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Observator

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close