Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Iaşi a fost CONDAMNAT la închisoare pe VIAŢĂ după ce a omorât în bătaie un băieţel de cinci ani

Un bărbat din Iaşi a fost CONDAMNAT la închisoare pe VIAŢĂ după ce a omorât în bătaie un băieţel de cinci ani

Un bărbat din Iaşi a fost CONDAMNAT la închisoare pe VIAŢĂ după ce a omorât în bătaie un băieţel de cinci ani
12 Mar 2014   •   12:49

Un bărbat de 35 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă de magistraţii Tribunalului Iaşi, fiind acuzat că în iulie 2013 l-a ucis în bătaie pe copilul de cinci ani al concubinei sale.

 Anchetatorii au afirmat că bărbatul îi agresa frecvent atât pe bãiat cât şi pe fratele acestuia, în vârstã de 7 ani.
   
Ionel Totoi, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă de către magistraţii Tribunalul Iaşi şi obligat la plata unor daune morale de 100.000 de lei, el fiind acuzat că l-a ucis în bătaie pe copilul de cinci ani al concubinei sale, femeia fiind condamnată, la rândul său, la cinci ani de închisoare.
   
Decizia Tribunalului Iaşi nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel.
   
Ionel Totoi a fost arestat în 1 august 2013 după ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-ar fi lovit în mod repetat cu picioarele pe băiatul de 5 ani al concubinei sale, Elena Perju, în prezenţa femeii, care nu a intervenit.
   
Bărbatul petrecuse doi ani în penitenciar, fiind condamnat pentru tâlhărie şi fusese eliberat condiţionat, el mutându-se în satul Bălţaţi, împreună cu concubina sa şi cu cei doi băieţi ai acesteia, în vârstă de cinci şi şapte ani.
   
Procurorii care au anchetat cazul spun că femeia a dat dovadă de neglijenţă faţă de copiii săi, care sufereau de malnutriţie şi care ar fi fost bătuţi în mod repetat de către Ionel Totoi. Mai mult, conform rechizitoriului, femeia nu a participat la înmormântarea fiului ei care a murit la spital în urma bătăilor administrate de bărbat.
   
În aceste condiţii, femeia a fost condamnată şi ea de Tribunalul Iaşi la cinci ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului.
   
De asemenea, magistraţii Tribunalului Iaşi au hotărât să le interzică atât femeii, cât şi concubinului ei dreptul de a mai comunica cu Felix Cioacă, copilul de şapte ani.  Conform deciziei Tribunalului Iaşi, copilul se aflã în prezent în plasament la bunicii săi.
   
Ultima sentinţă de condamnare pe viaţă a fost dată la Iaşi în urmă cu trei ani, în cazul lui Petrică Enuţa, acuzat că a omorât doi bãtrâni din Iaşi, în a căror gospodărie lucra ca îngrijitor.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close