Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân strigă de pe patul de spital: "Copiii de bani gata sunt pregătiţi de accidente! Trebuie opriţi" (VIDEO)

Un bătrân strigă de pe patul de spital: "Copiii de bani gata sunt pregătiţi de accidente! Trebuie opriţi" (VIDEO)

Un bătrân strigă de pe patul de spital: "Copiii de bani gata sunt pregătiţi de accidente! Trebuie opriţi" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
05 Sep 2010   •   10:36

"Copiii de bani gata sunt pregatiti de accidente! Trebuie să-i oprim." Este strigătul de pe patul de spital al bătrânului schilodit de fata comisarului de la Garda Financiară din Constanţa. Victima ei este chiar preşedintele unei asociaţii de pensionari din România. Bărbatul va cere un milion de euro despăgubiri, în justiţie, bani pe care îi va dona bătrânilor săraci.

A trecut o săptămână de la accidentul care i-a schimbat viaţa. Nu ştie dacă va mai merge vreodată normal. Nici medicii nu ştiu acest lucru. Îşi aminteşte perfect cum în doar câteva secunde, maşina de lux a Anastasiei Tănase i-a secerat piciorul.

A fost dus direct la spital, unde medicii îl aşteptau cu masa de operaţie pregătită.

Gheorghe Chioaru este internat într-un salon cu alţi pacienţi care s-au ales cu picioarele amputate. Speră să nu aibă nici el aceeaşi soartă.

Din spital, bărbatul coordonează Casa de ajutor reciproc Omenia, al cărei preşedinte este. Dacă el şi-a dedicat viaţa ajutorării bătrânilor nevoiaşi, un copil de bani gata era să-l bage în mormânt. Acum, cere despăgubiri.

Surprinzător, dar după accident, Anastasiei nu i s-a ridicat dreptul de a conduce. Ba chiar i s-a prelungit.

Combinaţia de beizadea şi maşină puternică a provocat mai multe victime pe şosele. Adrian Cocoană şi-a ambalat Ferrari-ul şi a omorât un om pe trotuar, în Timişoara. A primit patru ani de închisoare cu executare!

Iustin Covei. 22 de ani. Fiul unor magistraţi influenţi din Craiova a condus fără permis şi l-a bătut pe poliţistul care l-a prins. Momentan, este arestat pentru fraude cu carduri.

Alexandru Umbrărescu. 19 ani. Fiul unui impozant om de afaceri din Bacău a accident patru oameni, cu bolidul său de 100.000 de euro.

Şi Honorius Prigoană s-a ales cu un dosar penal, după ce a ieşit cu Lamborghiniul la plimbare fără permis.



Observator

×
Subiecte în articol: spital pat batran copii masina magistrati Politie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close