Antena 3 CNN Actualitate Un brancardier de la spitalul Săveni din Botoşani, luat la bătaie de rudele unui pacient. Bărbatul are splina ruptă şi mai multe coasta fracturate

Un brancardier de la spitalul Săveni din Botoşani, luat la bătaie de rudele unui pacient. Bărbatul are splina ruptă şi mai multe coasta fracturate

de O.P.    |    27 Oct 2014   •   05:45

Caz incredibil la spitalul din Săveni, judeţul Botoşani. Un brancardier a fost bătut crunt de fiul unui pacient, revoltat că tatăl său nu a fost luat peste rând de medicul de gardă.

Bărbatul bolnav, care venise însoţit de cei doi fii ai săi, a cerut să fie consultat imediat. Doctorul a refuzat, pentru că avea alte cazuri mai grave. Atunci, pacientul şi băieţii lui s-au enervat şi au început să facă scandal. Unul dintre tineri a lovit întâi un asistent, apoi a luat pe bătaie un brancardier.

Poliţiştii au oprit scandalul, i-au amendat pe cei trei cu câte 500 de lei şi au deschis dosar penal pe numele bătăuşului. Brancardierul a fost dus cu ambulanţa la spital în Botoşani abia după ce şi-a terminat tura. Când a ajuns, era în stare foarte gravă, cu splina ruptă şi mai multe coaste frânte.

×
Subiecte în articol: violente

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close