Antena 3 Actualitate Un britanic s-a internat într-un spital din România şi a avut parte de şocul vieţii. "Este un film de groază. Dacă nu aş fi plecat de acolo, aş fi fost într-un sicriu acum"

Un britanic s-a internat într-un spital din România şi a avut parte de şocul vieţii. "Este un film de groază. Dacă nu aş fi plecat de acolo, aş fi fost într-un sicriu acum"

de O.P.    |    11 Mar 2015   •   07:09

Internarea într-un spital din România este comparată cu "un film de groază" de un tânăr britanic care a avut ghinionul să se îmbolnăvească pe o navă din largul litoralului românesc.

Bărbatul suferea de toxiinfecţie alimentară dar, după cum povesteşte el, medicii români nu au fost în stare să-i pună un diagnostic. 

La un moment dat, ei s-au gândit chiar să-l opereze de apendicită. Între timp, infecţia s-a agravat iar în cele din urmă tânărul a fost transferat, pe calea aerului, într-un spital britanic. 

"Dacă fiul meu ar fi rămas în România, acum l-aş fi înmormântat", declară mama sa, citată de ziarul Daily Post. Britanicul este acum sănătos dar tratamentul a costat aproape o sută de mii de lire sterline.

×
Subiecte în articol: sistem sanitar

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close