Antena 3 CNN Actualitate Un bucureştean de 52 de ani a picat cinci metri în gol, într-o groapă din Sectorul 3 (VIDEO)

Un bucureştean de 52 de ani a picat cinci metri în gol, într-o groapă din Sectorul 3 (VIDEO)

Un bucureştean de 52 de ani a picat cinci metri în gol, într-o groapă din Sectorul 3 (VIDEO)
16 Feb 2010   •   08:19

Un bucureştean a căzut cinci metri în gol printr-o gură de aerisire lăsată descoperită. Din cauza întunericului, bărbatul nu a vazut-o şi s-a trezit la subsolul unui bloc, de unde a fost scos de pompieri după câteva ore. O operaţiune destul de dificilă, pentru că bucureşteanul avea piciorul scrântit şi acuza dureri de spate.

Bărbatul a căzut în gol cinci metri, de pe stradă, în subsolul unui bloc din apropierea staţiei de metrou Republica, din Sectorul 3 al Capitalei. Pompierii s-au chinuit minute în şir până au ajuns la el. Nu l-au putut scoate pe gura de aerisire prin care căzuse, aşa că au fost nevoiţi să găsească o altă intrare în subsolul blocului.

Pompierii l-au scos cu greu pe bărbat din subsolul blocului. Au fost nevoiţi să spargă alte intrări în subsol, care nu mai fuseseră folosite de ani buni.

Abia după două ore bărbatul a fost scos la suprafaţă. Medicii spun că acesta a reuşit să cadă în picioare, ceea ce a mai atenuat din şoc.

Bărbatul de 52 de ani va mai rămâne în spital pentru câteva teste mai amănunţite. Cel mai probabil, va avea nevoie de o operaţie la gleznă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: barbat cazut subsol
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close