Antena 3 CNN Actualitate Un călător aflat în trenul care a ajuns în București cu nouă ore întârziere a povestit prin ce a trecut: „Eram înnebuniți de frig”

Un călător aflat în trenul care a ajuns în București cu nouă ore întârziere a povestit prin ce a trecut: „Eram înnebuniți de frig”

Un călător aflat în trenul care a ajuns în București cu nouă ore întârziere a povestit prin ce a trecut: „Eram înnebuniți de frig”
de S.T.    |    16 Dec 2018   •   19:05

Trenul Timişoara Nord - Bucureşti Nord, care a fost blocat la Orşova, în judeţul Mehedinţi, a ajuns duminică, la ora 18:00 în Capitală, cu peste nouă ore întârziere, în condiţiile în care trebuia să ajungă dimineaţă la 8:25.

„Ruşine! Stăm de atâtea ore în tren, în frig nemâncaţi. Nimic! Ruşine!”, a strigat un bărbat în timp ce părăsea peronul.

Un alt pasager spune că a fost pregătit: „Noi am avut mâncare la noi, am fost pregătiţi. Nicniodată nu am făcut atât de mult. Am zis că e mai bine cu trenul. Asta e, dacă s-o întâmplat, s-o întâmplat. Nu e nimeni de vină”.

O bătrână este revoltată pentru că nu au primit ceai şi au fost lăsaţi în frig: „Cinci ore am stat! Eram înnebuniţi de frig. Nu căldură, nu nimic. Un ceai măcar să ne dea. Nici n-au ieşit afară măcar să ne vadă”.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă, duminică dimineaţa, pe mai multe linii din cauza vremii, peste 350 de călători aflându-se în trenurile oprite în staţii.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: mehedinti frig tren intarziere
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close