Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 10 ani a fost sechestrat şi ameninţat cu bătaia de un bărbat. Puştiul îi furase bicicleta omului

Un copil de 10 ani a fost sechestrat şi ameninţat cu bătaia de un bărbat. Puştiul îi furase bicicleta omului

Un copil de 10 ani a fost sechestrat şi ameninţat cu bătaia de un bărbat. Puştiul îi furase bicicleta omului
de O.P.    |    05 Feb 2013   •   05:49
Imagini şocante au fost filmate la Baia Mare. Un copil de numai 10 ani a fost sechestrat într-un beci şi ameninţat cu o bară metalică de către un bărbat, în semn de răzbunare.

Copilul ar fi încercat să fure bicicleta bărbatului, iar acesta i-a dat o lecţie. Şi mai şocant e faptul că în filmare se văd încă trei bărbaţi care se amuză de modul în care e chinuit copilul.

Copilul este ţinut cu forţa într-un beci şi un bărbat îi blochează ieşirea. Alţi doi râd iar un altul se pregăteşte să filmeze corecţia pe care păgubitul urmează să i-o aplice.

După ce s-au asigurat că întreaga scenă este filmată, bărbatul a cărui bicicletă ar fi fost furată de copil, scoate bara care blochează uşile de la beci şi coboară urlînd. Băiatul, care nu are mai mult de zece ani, plînge şi se roagă în genunchi să fie lăsat să plece. Individul îl ameninţă şi loveşte cu o bară metalică scara fără să ţină cont de plînsetele copilului.

Poliţia şi protecţia copilului au deschis anchete imediat după ce au văzut imaginile şocante.

Dacă va fi găsit vinovat de lipsire de libertate, bărbatul care l-a ameninţat pe copil ar putea ajunge după gratii.

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close