Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite într-un accident pe DN2A

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite într-un accident pe DN2A

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite într-un accident pe DN2A
27 Aug 2018   •   08:14

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite într-un accident produs duminică noaptea pe DN2A, la ieşirea din Andrăşeşti spre Orboieşti. Din primele informatii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului au rezultat şase victime: 3 copii şi 3 adulţi.

Un băiat în vârstă de 10 ani a fost găsit în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de intervenţie. Un echipaj SAJ cu medic i-a aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ 60 de minute, fără rezultat. Pompierii au acţionat la locul accidentului cu o autospecială de intervenţie şi descarcerare, o autospecială transport victime multiple cu medic, trei ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic.

O femeie de 32 de ani, însărcinată, un bărbat de 30 de ani, un băiat de 7 ani şi o fată de 10 ani au fost transportaţi la spitalul din Slobozia cu echipajele SAJ, iar un tânăr de 19 ani, cu echipajul de pe autospeciala de transport victime multiple, scrie news.ro.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close