Antena 3 CNN Actualitate Un deputat român alimentează ura britanicilor, care confundă RIDICAREA RESTRICŢIILOR cu EXODUL HOŢILOR ROMÂNI

Un deputat român alimentează ura britanicilor, care confundă RIDICAREA RESTRICŢIILOR cu EXODUL HOŢILOR ROMÂNI

Un deputat român alimentează ura britanicilor, care confundă RIDICAREA RESTRICŢIILOR cu EXODUL HOŢILOR ROMÂNI
01 Ian 2014   •   11:50

Ura pentru români atinge un nou nivel în Marea Britanie. Tabloidul cu cel mai mare tiraj, The Sun, este plin de poze în care apar autocare pline cu românii care vin de la 1 ianuarie în Marea Britanie să fure şi să cerşească. Britanicii cred că românii aveau nevoie de deschiderea pieţii muncii pentru a fura liniştiţi. Şi ca totul să fie mai rău, un deputat român alimentează ura britanicilor.

Deputatul PPDD Aurelian Mihai, ales pe listele din Madrid, a declarat pentru un cotidian britanic că mii de români vor ajunge în Regat din Spania şi Italia, ţările care au fost afectate cel mai mult de recesiune. După ce articolul a apărut, deputatul a revenit asupra declaraţiilor şi spune că au fost interpretate.

"Este interpretat gresit pentru că eu, în calitate de fost emigrant român, ultimii 11 ani i-am trăit în Spania", le-a spus Aurelian Mihai jurnaliştilor

Articolul din cotidianul Daily Express cu declaraţiile deputatului român face înconjurul internetului, ca şi o serie de poze publicate de tabloidul The Sun. Aici apar autocare cu români care, cu numai 75 de lire, ar ajunge în Regat să fure şi să cerşească.

Românii au fost supuşi în ultimele luni unui atac xenofob continuu alimentat în special de partidul de extremă dreaptă britanic, UKIP.

Deschiderea pieţii muncii a fost confundată cu exodul hoţilor români care ar urma să ajungă în Marea Britanie de la 1 ianuarie.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close