Un elev a fost prins după ce a furat un telefon în timpul simulării bacalaureatului

de A.M    |    07 Mar 2014   •   16:58
Un elev a fost prins după ce a furat un telefon în timpul simulării bacalaureatului
Un elev de la Colegiul Naţional "Aurel Vlaicu" din Capitală a fost prins de poliţiştii Secţiei 4, după ce, la simularea bacalaureatului la limba română, a furat un telefon mobil dintr-o sacoşă în care erau ţinute toate telefoanele colegilor, potrivit MEDIAFAX.

"La data de 6 martie a.c., poliţiştii Secţiei 4 au identificat şi depistat un tânăr de 18 ani bănuit de faptul că, la data de 03.03.2014, în timpul susţinerii simulării examenului pentru bacalaureat în cadrul unui colegiu din sectorul 1, ar fi sustras un telefon mobil", arată vineri Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse din Poliţie, elevul a recunoscut în faţa poliţiştilor că a furat telefonul dintr-o sacoşă în care se aflau toate celularele, în condiţiile în care, în timpul testării, intrarea în sală cu telefonul mobil este interzisă. Ulterior, elevul a vândut telefonul pentru 200 de lei.

Tânărul este cercetat în libertate, pentru furt. Telefonul furat, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, nu a fost recuperat.

Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a au susţinut luni proba la limba română din cadrul simulării examenului de bacalaureat.

Parteneri
x close