Antena 3 CNN Actualitate Un elev de 18 ani de la un liceu din Pucioasa a murit după ce i s-a fãcut rău la ora de sport

Un elev de 18 ani de la un liceu din Pucioasa a murit după ce i s-a fãcut rău la ora de sport

Un elev de 18 ani de la un liceu din Pucioasa a murit după ce i s-a fãcut rău la ora de sport
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Oct 2013   •   12:44

Un elev de la Colegiul Naţional "Nicolae Titulescu" din Pucioasa, în vârstă de 18, a murit la spital după ce i s-a facut rau la ora de sport. Tănărul avea probleme de sănătate, suferea de suflu sistolic, iar solicitarea fizică a dus la o complicaţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Niculae, a spus că elevului de 18 ani i s-a făcut rău la ora de sport, iar asistenta medicală a liceului a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor şi a sunat la 112, chemând o ambulanţă.

"Elevul a fost resuscitat timp de 45 de minute şi dus la spital, unde s-a constatat decesul", a precizat reprezentatul Poliţiei.
   
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Târgovişte, Elena Ionescu, a spus că elevul de 18 ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator şi cu tensiune 0, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.
   
Primele date arată că elevul ar fi avut afecţiuni cardiace, respectiv suflu sistolic, iar medicul de familie i-ar fi permis să participe la orele de sport.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close