Antena 3 CNN Actualitate Un gălăţean a făcut infarct după ce a aflat că soţia sa a încercat să se sinucidă cu insecticid (VIDEO)

Un gălăţean a făcut infarct după ce a aflat că soţia sa a încercat să se sinucidă cu insecticid (VIDEO)

Un gălăţean a făcut infarct după ce a aflat că soţia sa a încercat să se sinucidă cu insecticid (VIDEO)
23 Aug 2010   •   20:43

A făcut infarct când a aflat că soţia lui a încercat să se sinucidă cu insecticid. Este drama unei familii din Galaţi care a ajuns la capătul puterilor din pricina unuia dintre copii.

Cei doi soţi au trei copii. Trăiesc în sărăcie la marginea Galaţiului, într-un bloc de garsoniere cu baie şi bucătărie comune. Femeia în vârstă de 40 de ani a clacat când a aflat că fiul ei de doar 18 ani urmează să fie cercetat penal într-un caz de omor.

Durerea a îndemnat-o să înghită insecticid, acelaşi care a ucis-o pe Mădălina Manole. S-a dus în baia comună ca să nu o vadă nimeni şi a luat o gură din insecticidul mortal. A avut mare noroc că la scurt timp o vecină a găsit-o căzută. Femeia i-a anunţat soţul şi a sunat şi la 112. Marcat de gestul soţiei şi bolnav cu inima bărbatul a făcut infarct în faţa medicilor. Şi el şi soţia au fost salvaţi de la moarte în ultimul moment.

?Doamna a făcut această tentativă pentru că băiatul de 18 ani mai mult în joacă a fost implicat într-o poveste penală în care o bătaie, la care el n-a participat, s-a transformat în omor. A ales să se sinucidă. Evident că metoda este ca cea folosită de Mădălina Manole, insecticidul?, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa - purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Femeia în vârstă de 40 de ani ajunsese la spital în comă. Când a aflat cât de gravă este starea ei, soţul a făcut infarct.

?O dramă mai puţin obişnuită. Un scenariu al dominoului afecţiunii. Soţul de 44 de ani, chemat să dea relaţii a ajuns în spital, a făcut o fibrilaţie ventriculară, s-a prăbuşit în moarte clinică. Dat fiind că era în clinică a avut şansa să fie reanimat fără sechele?, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Şi l-au internat la terapie intensivă împreună cu soţia. Medicii gălăţeni dau asigurări că cei doi soţi vor pleca în curând teferi din spital.

Observator

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close