Antena 3 CNN Actualitate Un judecător pensionar din Tecuci a fost găsit mort în locuinţă. Anchetatorii susţin că magistratul a avut o moarte violentă

Un judecător pensionar din Tecuci a fost găsit mort în locuinţă. Anchetatorii susţin că magistratul a avut o moarte violentă

Un judecător pensionar din Tecuci a fost găsit mort în locuinţă. Anchetatorii susţin că magistratul a avut o moarte violentă
21 Aug 2012   •   18:07

Un judecător pensionar, în vârstă de 86 de ani, care locuia în Tecuci, a fost găsit mort, luni seară, în locuinţa sa, primele date indicând că acesta a fost ucis, pe corpul său fiind descoperite urme de violenţă, informează Mediafax.
   
Potrivit anchetatorilor, bătrânul magistrat pensionar a fost găsit decedat, în locuinţa sa, luni seară, de către unul dintre nepoţii săi.
   
Anchetatorii susţin că moartea Ionel Bodea a fost una violentă, pe corpul bătrânului fiind găsite la autopsie urme de lovituri. Conform anchetatorilor, judecătorul ar fi suferit o fractură de mandibulă care s-a extins până la baza craniană şi mai multe fracturi ale coastelor.
   
Potrivit anchetatorilor, conflictul dintre ucigaş şi victimă a început în bucătăria locuinţei, unde au fost găsite atât urme de sânge, cât şi proteza dentară a victimei.
   
"Medicii legişti care au examinat cadavrul au confirmat faptul că moartea a fost violentă. Cazul a fost înregistrat ca omor cu autor necunoscut şi au început cercetările. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi", a declarat Alfredo Simionescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.
   
   

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close