Antena 3 CNN Actualitate Un lot de 13 infractori români soseşte pe Otopeni

Un lot de 13 infractori români soseşte pe Otopeni

Un lot de 13 infractori români soseşte pe Otopeni
25 Feb 2007   •   17:49

Nu mai puţin de 13 români, condamnaţi la închisoare pentru diverse fapte săvârşite în Europa, sosesc luni pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", conform Ministerului Administraţiei şi Internelor. Aceştia sunt extrădaţi din ţările unde au săvârşit infracţiunile. Din Italia, sosesc Daniel Aslău (25 de ani), din Barchiş (judeţul Sibiu), care are o condamnare la închisoare pentru tâlhărie, şi Irinel-Viorel Glăjar (28 de ani), din Ucea (judeţul Braşov), condamnat pentru furt calificat. De asemenea, tot din Italia vin Adrian Ciurar (27 de ani), din Dumbrăveni (judeţul Sibiu)condamnat la închisoare pentru tâlhărie, Ovidiu Voicau (40 de ani) din Timişoara, condamnat la închisoare pentru furt, Adrian Domnu (26 de ani), condamnat la şase ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Din Germania sunt repatriaţi Florin Dobrin (29 de ani), din Corcova (judeţul Mehedinţi), care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de zece ani pentru tâlhărie gravă şi furt, şi Marian Iulian Nediţă (38 de ani), din judeţul Bacău, condamnat la 13 ani de închisoare pentru tâlhărie, furt calificat, tentativă de furt şi trecere frauduloasă a frontierei.

Apoi, din Spania sunt aduşi Constantin Manuel Murariu (27 de ani), din Timişoara (judeţul Timiş), condamnat la închisoare pentru înşelăciune şi delapidare, Ionel Pătatu (24 de ani), din Cristeşti (judeţul Botoşani), condamnat pentru tâlhărie, George Iulian Dinu (25 de ani), din Slobozia (judeţul Ialomiţa), care are de executat o pedeapsă cu închisoarea pentru complicitate la furt calificat şi Ionel Valentin Tăleanu (37 de ani), din Valea Doftanei (judeţul Prahova), condamnat pentru vătămare corporală gravă şi furt.

Din Grecia, sosesc Tudor Nistor (40 de ani), din Orşova (judeţul Mehedinţi), condamnat la închisoare pentru asociere şi organizarea trecerii frauduloase a frontierei de stat şi Petrică Dura (41 de ani), din Corbasca (judeţul Bacău), pe care instanţa l-a condamnat la închisoare pentru tâlhărie ? conform Mediafax.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close