Un material foarte util dacă aţi rămas acasă de sărbători. Cum circulă autobuzele, metroul şi ce bănci şi hypermarketuri sunt deschise

de O.P.    |    25 Dec 2012   •   09:14
Un material foarte util dacă aţi rămas acasă de sărbători. Cum circulă autobuzele, metroul şi ce bănci şi hypermarketuri sunt deschise
Dacă rămâneţi acasă de sărbători, trebuie să ştiţi că RATB-ul, Metrorex-ul, Poşta Română, băncile şi hypermarketurile au program special în aceste zile. Ca să nu aveţi surprize la finalul anului, vă prezentăm chiar acum schimbări care vor surveni de Crăciun şi Revelion.

În perioada sărbătorilor RATB a anunţat un program special. Toate mijloacele de transport în comun vor circula după un program corespunzător unei zile de duminică.

În prima şi a doua zi de Crăciun, metroul va circula la intervale de timp de 8-10 minute. Excepţie fac trenurile ce vor circula pe tronsonul comun al Magistralelor 1 şi 3, Dristor 1 - Eroilor, unde trenurile vor circula la un interval de 4 - 5 minute.

Nouă spitale din Capitală, dintre care două de copii şi câte unul de oftalmologie şi arşi vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în perioada Crăciunului.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti va avea program normal de lucru, în timp ce Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din str. Spiru Haret.

Oficiile Poştei Române vor fi închise pe 25, 26, 31 decembrie. Şi principalele bănci vor avea program modificat în perioada Crăciunului: cele mai multe nu au program de lucru cu clienţii în zilele de 25 şi 26 decembrie, mai puţin cele aflate în marile centre comerciale, care se redeschid în a doua zi de Crăciun. Cât despre hypermarketuri, toate vor fi închise în ziua de Crăciun.

PROGRAM SĂRBĂTORI SPITALE
Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca
Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar
Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon"
Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan"
Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni"
Spitalul  de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice,
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu"
Spitalul Clinic de Urgenţă Copii "M.S. Curie".Parteneri
x close