Antena 3 CNN Actualitate Un microbuz care transporta copii la şcoală, BLOCAT în ZĂPADĂ

Un microbuz care transporta copii la şcoală, BLOCAT în ZĂPADĂ

Un microbuz care transporta copii la şcoală, BLOCAT în ZĂPADĂ
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Oct 2013   •   11:46

Un microbuz şcolar care transporta copii la şcoală a rămas înzăpezit în comuna Vintileasca din judeţul Vrancea, unde ninge viscolit. Un utilaj al Primăriei a fost trimis pentru scoaterea maşinii din zăpadă, informează Mediafax.

"Microbuzul şcolar a rămas înzăpezit în satul Poiana Stoichi, din cauza stratului gros de zăpadă de pe carosabil. În zonă este viscol, ceea ce îngreunează şi mai mult deplasarea maşinilor. Am mers cu un utilaj cu lamă şi am scos microbuzul din zăpadăi, iar copiii au ajuns cu bine la şcoală. Bătrânii spun că nu au mai întâlnit aşa ceva. Porumbul este necules, merele sunt în copaci, iar iarna a venit", a declarat primarul comunei Vintileasca, Georgel Spătaru.

"Pentru a putea duce copiii la şcoală şi de la şcoală către casele lor avem nevoie de un microbuz şcolar cu tracţiune integrală. Drumurile sunt foarte grele în zona de munte, iar odată cu venirea iernii devin aproape impracticabile", a mai spus Georgel Spătaru.

Un drum naţional a fost blocat în judeţul Vrancea din cauza zăpezii. Traficul rutier a fost închis, timp de aproximativ două ore, pe DN 2D Focşani-Ojdula -Tîrgu Secuiesc-Braşov, pe sectorul Lepşa-Ojdula.

×
Subiecte în articol: ninsoare
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close