Antena 3 Actualitate Un milion de euro, daune morale pentru că a fost despărţit de mamă la naştere, fiind declarat decedat

Un milion de euro, daune morale pentru că a fost despărţit de mamă la naştere, fiind declarat decedat

de N.B.    |    17 Sep 2011   •   22:47
Un milion de euro, daune morale pentru că a fost despărţit de mamă la naştere, fiind declarat decedat
Sursa foto: Foto: muzika.org.uk

Un tânăr declarat mort la naştere vrea să ceară daune morale de un milion de euro statului roman. Despărţit de mama sa, tânărul a trăit 20 de ani în centrele de plasament şi a încercat cu disperare să-şi găsească familia. De cealaltă parte, femeia şi-a plâns ani de zile băiatul declarat mort de medici.

Gelu Pintilie s-a născut în 1980. Un medic de familie l-a luat de lângă mama sa şi, sub pretextul ca este bolnav, l-a internat într-o clinică din Iaşi. După câteva zile mama baiatului a mers la spital să vadă de starea copilului. Aici a primit o veste cumplită, i s-a spus că cel pe care l-a născut a fost incinerat după ce a decedat.

În tot acest timp băiatul a stat internat în centre de plasament. După aproape 20 de ani, cu ajutorul unei fundaţii, Gelu a reusit să-şi găsească bunica. La câteva zile a stat faţă în fata cu mama lui.

Pentru nedreptatea care i s-a făcut, tânărul vrea să ceară statului român despăgubiri de un milion de euro, bani pe care doreşte să îi folosească pentru a rezolva situaţii asemănătoare cu a lui.

Avocatul lui Gelu Pintilie va trebui să dovedească în instanţă nedreptatea facută de autorităţi în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close