Antena 3 CNN Actualitate Un milion de lei premii la LOTERIA FISCALĂ. Care sunt bonurile fiscale câştigătoare la prima extragere

Un milion de lei premii la LOTERIA FISCALĂ. Care sunt bonurile fiscale câştigătoare la prima extragere

de S.T.    |    13 Apr 2015   •   11:37
UPDATE 11.30- Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

Extragerea LOTERIA BONURILOR FISCALE
:

Luna câştigătoare: LUNA FEBRUARIE

ZIUA CÂŞTIGĂTOARE: 7 FEBRUARIE

VALOAREA CÂŞTIGĂTOARE: 006

Ştirea iniţială
:

Astăzi are loc prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii de peste un milion de lei. Mii de români, care au păstrat bonurile emise în perioada 2 februarie - 28 martie, pot participa la extragere.

Oamenii nu cred că au mari şanse de câştig, dar chiar şi aşa, unii au păstrat zeci de bonuri în speranţa că a doua zi de Paşte le va rotunji veniturile.

Mulţi dintre români însă nu au auzit de extragere, dar iluzia câştigului îi motivează să caute bonurile mai vechi, rătăcite prin pungile de cumpărături.

Participarea la extragere nu presupune o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date şi nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituţiilor implicate în organizare.

Bonurile trebuie să rămână la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câştigătoare.×

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close