Antena 3 CNN Actualitate Un militar din Buzău şi-a împuşcat mortal soţia şi apoi s-a sinucis

Un militar din Buzău şi-a împuşcat mortal soţia şi apoi s-a sinucis

Un militar din Buzău şi-a împuşcat mortal soţia şi apoi s-a sinucis
Sursa foto: Foto: yahooauto.info
26 Apr 2011   •   08:08

Un militar din Buzău şi-a împuşcat mortal soţia, în sediul unei staţii de carburanţi. Militarul era în timpul serviciului şi a mers înarmat la locul de muncă al soţiei.

Bărbatul a împuşcat-o pe femeie de două ori, iar apoi, după câteva minute, şi-a tras şi el un glonţ în cap. Cele două cadavre au fost găsite de către un client al benzinăriei unde lucra femeia.

Militarul, în vârstă de 34 de ani, lucra la unitatea de geniu din Mărăcineni. Sergentul-major participase la o misiune în Irak. În luna septembrie, s-a întors din misiune şi se pare că de atunci au început problemele conjugale.

"Fostul soţ a venit cu pistolul din dotare, a avut loc un conflict spontan, probabil a ameninţat-o c-o omoară, victima s-a dus în spatele ghişeului şi a fost împuşcată. La scurt timp s-a împuşcat şi fostul soţ", a declarat Iulian Mocanu, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Cei doi erau în divorţ şi îşi creşteau separat gemenii în vârstă de 11 ani. În benzinărie, femeia a apucat să apese butonul de panică de două ori, însă în câteva secunde soţul a împuşcat-o în cap, după care şi-a luat viaţa.

Parchetul militar a început o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil ca bărbatul, sergent major la unitatea de geniu, să plece din post cu arma, un pistol Carpaţi. Sergentul-major era angajat în armată din 2002.

Trupurile celor doi au ajuns la morgă, unde li se vor face necropsiile.

Poliţiştii ajunşi la locul incidentului, au luat imaginile surprinse de camerele de luat vederi, pentru a le analiza. Anchetatorii spun că cei doi soţi au avut o ceartă destul de dură înainte ca bărbatul să tragă cu arma în soţia sa. Cei doi nu mai locuiau împreună, iar luni seară bărbatul s-a hotărât să pună capăt definitiv relaţiei cu soţia sa.

În urmă cu două săptămâni, un caz similar avea loc la Craiova. Un poliţist şi-a împuşcat soţia, fiica şi apoi s-a sinucis. Iar acum şase zile, soţia unui alt poliţist a fost găsită împuşcată.

 


×
Subiecte în articol: militar sotie Buzau
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close