Antena 3 CNN Actualitate Un nou caz de abuz, la Buzău. O fetită de doi ani, bătută de asistenta de la creşă

Un nou caz de abuz, la Buzău. O fetită de doi ani, bătută de asistenta de la creşă

Un nou caz de abuz, la Buzău. O fetită de doi ani, bătută de asistenta de la creşă
26 Sep 2008   •   12:03

La numai o lună de la tragedia petrecută în Bistriţa, când o asistentă maternală a abuzat şi ucis un băieţei de numai patru ani, la Buzău are loc un nou caz de abuz. O fetiţă de numai doi ani a fost bătută de asistenta de la creşă, care ar fi trebuit să aibă grijă de ea. Vânătăile de pe faţa copilului i-au îngrozit pe părinţi, care au cerut imediat explicaţii.

Iniţial, asistenta a încercat să îşi ascundă faptele spunând că fetiţa s-ar fi lovit singură. Însă, numeroasele vânâtăi de pe faţa fetiţei nu ar fi putut fi provocate de o simplă căzătură. De aceea, părinţii au insistat cu întrebările până când au descoperit adevărul, precizează ?Ziua?.

În cele din urmă, asistenta a fost nevoită să recunoscă ceea ce s-a întâmplat. Aceasta a declarat că i-a dat o singură palmă. O palmă care i-a umplut copilului de doi ani faţă de vânătăi. ?O singură palmă i-am dat,. Din urlete şi ţipete n-am putut să o liniştesc, nu ştiu, cred că m-a scos din sărite, nici nu ştiu cum să va spun. Sincer, îmi pare rău, nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva.? Acesta este modul în care a încercat să se scuze asistenta.

Reprezentanţii Primăriei din Buzău au deschis deja o anchetă la creşa la care lucra asistenta. Aceştia au declarat că vor lua măsuri drastice, fiind posibil ca asistenta, care şi-a luat concediu fără plată, să fie concediată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close