Antena 3 CNN Actualitate Un oraş din România, mai aproape de occident. Ce containere speciale vor fi instalate în Timişioara

Un oraş din România, mai aproape de occident. Ce containere speciale vor fi instalate în Timişioara

Un oraş din România, mai aproape de occident. Ce containere speciale vor fi instalate în Timişioara
Sursa foto: Foto: Renașterea Bănățeană
30 Iun 2015   •   11:05

Timişorenii pot dona din garderoba lor săracilor, aşa cum se întâmplă în străinătate. Modelul e implementat de Federaţia Caritas a Diecezei Romano-Catolice Timişoara, în parteneriat cu municipalitatea.

Va fi iniţiată în luna iulie, o campanie de colectare a hainelor şi încălţămintei sau a produselor de marochinărie, în lăzi speciale, care vor fi amplasate în mai multe zone ale oraşului. Produsele astfel colectate vor fi igienizate și distribuite ulterior familiilor sărace, după nevoia acestora. Câte o pereche de asemenea containere, unul pentru haine şi unul pentru încălţăminte vor fi amplasate, după aprobarea acestei iniţiative în consiliul local, în mai multe cartiere, după cum urmează: Calea Sever Bocu (în staţia de autobuz „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel", zona BRD, în Calea Buziaşului (lângă Profi, pe trotuar, între băncuţe), în Zona Soarelui (staţia de autobuz de la Parcul Sudului), în Calea Martirilor (la BRD, pe colţ, în staţia „Ioan Stanciu"), în Calea Şagului (în apropierea parcului din zona Steaua), pe Strada Transilvania - vizavi de restaurantul Nora, pe Strada Gh. Lazăr - în staţia de autobuz de la Kaufland, la intersecţia Căii Torontalului cu Bulevardul Cetăţii (în staţia de autobuz, vizavi de Romstal), în Calea Aradului la Piaţa Verde şi lângă Stadionul „Dan Păltinişanu".
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close