Antena 3 CNN Actualitate Un pădurar din Galați a prins doi hoți de lemne, dar nu se aștepta la una ca asta. Turnură spectaculoasă după ce a tras două focuri de avertisment

Un pădurar din Galați a prins doi hoți de lemne, dar nu se aștepta la una ca asta. Turnură spectaculoasă după ce a tras două focuri de avertisment

Un pădurar, din Galaţi, a fost lovit cu o bâtă, în cap, de doi bărbaţi după ce i-a prins la furat lemne. Mai mult, aceştia nu s-au mulţumit doar cu atât şi l-au deposedat de arma din dotare.

Un pădurar din Galați a prins doi hoți de lemne, dar nu se aștepta la una ca asta. Turnură spectaculoasă după ce a tras două focuri de avertisment
Sursa foto: Pixabay.com
26 Iun 2020   •   17:30

Totul s-ar fi întâmplat pe fondul forestier al comunei Brăhășești, unde pădurarul se afla în timpul programului. Bărbatul i-a surprins pe cei doi hoţi, la furat de lemne, iar pentru a-i opri a tras două focuri de avertisment.

Acesta a fost momentul, în care infractorii l-au agresat, i-au furat puşca şi au dispărut. Imediat, pădurarul a alertat poliţiştii prin apel la 112 şi aceştia au reuşit să-i identifice pe hoţii de lemne.

La scurt timp, după sesizare, în urma activităților investigative, polițiștii i-au identificat pe cei doi autori ai faptelor, doi bărbați, de 50 și 23 de ani, ambii din comuna Brăhășești. 

Prinși la furat lemne au atacat pădurarul și i-au furat arma

La domiciliul acestora, într-o anexă a gospodăriei, polițiștii au găsit și arma sustrasă. În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

 

Incidentul s-a produs vineri dimineaţa, 26 iunie 2020.

×
Subiecte în articol: padurar hoti Galați
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close