Antena 3 Actualitate Un preot din Mioveni este cercetat pentru delapidare

Un preot din Mioveni este cercetat pentru delapidare

de S.T.    |    14 Mar 2012   •   21:39
Un preot din Mioveni este cercetat pentru delapidare
Sursa foto: Foto: Antena 1

"Să faci ce zice popa, nu ce face popa" este un proverb românesc care, nu de puţine ori, s-a adeverit. Până la judecata divină, un preot din Piteşti este deocamdată la judecata oamenilor. Slujitorul Domnului s-a ales cu un dosar penal după ce şi-ar fi însuşit 40 de mii de lei din banii de întreţinere, la blocul la care era administrator. Acuzaţiile vin de la locatarii care s-au trezit cu apa neplătită.

Peste 70 de familii ale unui bloc din Mioveni i-au acordat preotului încredere şi bani. Oamenii credeau că slujitorul Domnului le administrează clădirea, dar în loc de chitanţe, au primit hârtii fără valoare.

Oamenii au început să se uite mai atent la chitanţe luna trecută, când au aflat că vor rămâne fără apă rece. Deşi ştiau că au facturile plătite la zi, reprezentanţii furnizorului de apă le-au explicat că, de aproape un an de zile, nu mai este înregistrată nicio plată.

Locatarii păgubiţi au negociat cu reprezentanţii societăţii de apă eşalonarea plăţii datoriei şi l-au dat în judecată pe preot ca să-şi recupereze banii.  Dacă va fi găsit vinovat , acesta riscă să-şi petreacă următorii 12 ani din viaţă în spatele gratiilor. 

Cristian Dumitru, preotul acuzat, se apără şi spune că "nu are nicio treabă preoţia lui cu litigiul în care, practic, este nevinovat".
×
Subiecte în articol: preot acuzat frauda Mioveni

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close