Antena 3 CNN Actualitate Un preot, samsar imobiliar în Argeş. ANAF anunţă tunurile date de băieţii deştepţi nu pot fi impozitate

Un preot, samsar imobiliar în Argeş. ANAF anunţă tunurile date de băieţii deştepţi nu pot fi impozitate

Un preot, samsar imobiliar în Argeş. ANAF anunţă tunurile date de băieţii deştepţi nu pot fi impozitate
25 Apr 2015   •   20:56

Un preot a câştigat 17 milioane de euro pe un teren agricol din Argeş. Părintele a devenit milionar în euro după ce a cumpărat drepturi litigioase de la diverşi moştenitori şi a primit sume exorbitante de la ANRP, sub formă de despăgubiri.

De altfel, în Argeş operează o adevărată reţea de samsari imobiliari care s-au îmbogăţit lăsând mii de oameni pe drumuri. Averile fabuloase ale intermediarilor care au scos fraudulos oamenii din casele naţionalizate NU pot fi nici măcar impozitate. Cel puţin, dacă ne luăm după ce spune Fiscul.

Adrian Măniuţiu, realizatorul emisiunii "Income" a obţinut în exclusivitate documentul oficial cu răspunsul halucinant al ANAF-ului despre recuperearea unei părţi, măcar, din banii câştigaţi de ''băieţii deştepţi'' de la noi. 

Judeţul Argeş e de mai mulţi ani raiul intermediarilor care cumpără drepturi litigioase pe sume infime şi obţin apoi despăgubiri uriaşe de milioane de euro de la ANRP. 

Samsarul imobiliar numărul 1 pare a fi însă chiar preotul de la Biserica Adormirea Maicii Domnului din cartierul Trivale din Piteşti. Părintele poate concura cu succes la titlul de - cel mai bogat preot din România.

Părintele este însă doar unul dintre băieţii deştepţi care au dat tunuri imobiliare în Piteşti.

Ca să recupereze măcar o parte din milioanele de euro obţinute fraudulos de la stat, actuala conducere ANRP a solicitat Fiscului să impoziteze averile samsarilor. Răspunsul dat de ANAF printr-un document oficial a fost halucinant - nu are hârtiile necesare.

În tot acest timp, românii de rând au fost daţi afară din imobile pe care le-a cumpărat de la stat cu bună credinţă.

Zeci de mii de foşti proprietari aşteaptă să-şi primească pământurile sau despăgubirile de peste 20 de ani.

×
Subiecte în articol: Adrian Maniutiu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close