Antena 3 CNN Actualitate Un român din Germania a reușit să strângă 280.000 de euro într-o singură lună făcând ceva simplu! Ce a urmat este incredibil!

Un român din Germania a reușit să strângă 280.000 de euro într-o singură lună făcând ceva simplu! Ce a urmat este incredibil!

Un român din Germania a reușit să strângă 280.000 de euro într-o singură lună făcând ceva simplu! Ce a urmat este incredibil!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Oct 2019   •   20:42

Un român din Germania a reușit să strângă o avere într-un timp record.

Metoda pe care a pus-o în practică nu a fost însă deloc pe placul poliției.  Acesta a încasat 278.000 euro prin intermediul unei firme fantomă de comerţ cu maşini second-hand și este anchetat de autorităţile judiciare din Rostock pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, scrie businessmagazin.ro.

În 2016, Cornel Marius Mihele a creat o firmă şi un site fantomă pe care oferea maşini second hand, încasând avans de la clienţi care apoi erau trimişi la sediul societăţii, adresa dovedindu-se fictivă.

Celor interesaţi li se cerea să achite un avans într-un cont bancar, banii care erau retraşi de Mihele în numerar, imediat după ce au fost transferaţi. Între timp, clienţii erau trimişi la sediu firmei pentru a achita diferenţa, pentru ridica maşinile şi documentele de proprietate. Adresa menţionată, însă, era fictivă, căci firma nu exista.

Conform mandatului, în total, într-o singură lună, în perioada 4 noiembrie - 19 decembrie 2016, bărbatul ar fi înşelat 11 persoane.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close