Antena 3 CNN Actualitate Un şofer bucureştean a avariat mai multe maşini şi a fugit de la locul accidentului

Un şofer bucureştean a avariat mai multe maşini şi a fugit de la locul accidentului

Un şofer bucureştean a avariat mai multe maşini şi a fugit de la locul accidentului
07 Feb 2011   •   10:32

Un şofer din Bucureşti s-a luat la întrecere cu croitoraşul cel viteaz şi a reuşit performanţa să doboarea nouă dintr-o lovitură. Nu este însă vorba de muşte, ci de maşini pe care le-a avariat. El a rănit uşor şi o şoferiţă. Imediat după ispravă, omul a părăsit locul accidentului, dar s-a prezentat la poliţie o oră mai târziu. Martorii spun însă cel care şi-a asumat vina pentru accident nu ar fi aceeaşi persoană cu cea aflată la volan.

Accidentul s-a produs în cartierul Dristor din Capitală. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit mai multe maşini parcate pe marginea drumului. După o oră de la producerea accidentului poliţiştii s-au pomenit cu un bărbat care le-a spus că el se afla la volanul autoturismului implicat în accident.

În accident a fost rănită şi o femeie care îşi parca maşina. Tatăl acesteia crede că cel care a produs accidentul nu ar fi bărbatul care şi-a asumat vina. Poliţiştii încearcă să stabilească cine se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului, şoferul vinovat urmând să se aleagă cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close