Antena 3 CNN Actualitate Un student s-a sinucis aruncându-se de la etajul al şaselea al căminului unde era cazat

Un student s-a sinucis aruncându-se de la etajul al şaselea al căminului unde era cazat

Un student s-a sinucis aruncându-se de la etajul al şaselea al căminului unde era cazat
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Oct 2012   •   14:46

Un tânăr de 23 de ani, student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii din Craiova, s-a sinucis, miercuri dimineaţă, aruncându-se de la etajul şase al căminul în care era cazat, informează Mediafax.

Janos Cifra, originar din Piteşti, avea 23 de ani şi era student în anul al treilea la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii din Craiova.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.30, el a fost găsit în stare de inconştienţă în spatele căminului numărul 10, după ce a sărit de la etajul al şaselea, de la fereastra camerei unde locuia.

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Craiova, unde a murit după aproximativ trei ore.

Potrivit reprezentanţilor ISU care au ajuns la locul incidentului, tânărul a reuşit chiar să vorbească cu medicii şi să le spună numele şi faptul că era student.

"Tânărul a fost adus în această dimineaţă, cu multiple traumatisme la mâini şi la picioare şi cu traumatism cranian. La ora 10.10, el a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Craiova.

Tânărul locuia de trei ani în acelaşi cămin, fără a crea vreodată probleme.

"Am fost sunat şi eu în această dimineaţă şi mi s-a spus despre accident. Este un caz tragic. Era în anul III la Calculatoare, iar în anii trecuţi tot în căminul nostru a stat, dar niciodată nu a părut genul de student cu probleme", a declarat Constantin Bârlea, administratorul căminului în care era cazat tânărul.

Poliţia a declanşat o anchetă, fiind audiaţi colegii de cameră ai studentului, pentru a stabili ce l-a determinat pe acesta să se sinucidă.
  


×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close