Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr bucureștean fost arestat după ce i-a ridicat fusta unei domnișoare. E acuzat de agresiune sexuală!

Un tânăr bucureștean fost arestat după ce i-a ridicat fusta unei domnișoare. E acuzat de agresiune sexuală!

Un tânăr de 25 ani, din Capitală, a fost arestat pentru agresiune sexuală, după ce a ridicat fusta unei femei și a atins-o cu mâna în zona posterioară, apoi a fugit.

Un tânăr bucureștean fost arestat după ce i-a ridicat fusta unei domnișoare. E acuzat de agresiune sexuală!
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    21 Aug 2020   •   22:48

Un tânăr de 25 de ani, acuzat că a ridicat fusta unei femei și a atins-o, a fost prins de polițiștii Secției 4 din București și arestatt. Tânărul este acuzat de agresiune sexuală.

Poliția Capitalei a anunțat că o tânără de 22 de ani a sesizat că în timp ce se afla într-un gang din Sectorul 1 ar fi fost agresată de către un bărbat necunoscut, care i-a ridicat rochia şi a atins-o cu mâna în zona posterioară, apoi a fugit. În urma cercetărilor, polițiștii au prins un tânăr de 25 de ani care a fost audiat.

Fata de 22 de ani mergea pe stradă, când bărbatul a atacat-o

Oamenii legii au decis ca tânărul să fie arestat preventiv. Cercetările în acest caz sunt continuate de Secţia 4 Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru agresiune sexuală.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close