Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Neamţ a reuşit să se înscrie la facultate fără să fi terminat liceul

Un tânăr din Neamţ a reuşit să se înscrie la facultate fără să fi terminat liceul

Un tânăr din Neamţ a reuşit să se înscrie la facultate fără să fi terminat liceul
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Noi 2014   •   22:15

Un tânăr din Neamţ a reuşit să se înscrie la facultate fără ca măcar să termine liceul. Acesta a folosit o diplomă falsificată cu care i-a păcălit pe cei de la Universitatea Ovidius din Constanţa. Şi nu a ales un domeniu oarecare pentru studii: voia să devină preot.

Facultatea de Teologie a fost seizată de cineva că ar fi o diplomă falsă de Bacalaureat în cazul unui student înmatriculat în anul I la Teologie Pastorală.

"După ce s-a verificat dosarul acestuia, s-a constatat că într-adevăr diploma de bacalaureat nu ar corespunde în totalitate cu celelalte diplome din acea serie, în sensul că denumirea Ministerului Educaţiei era diferită, dar în rest avea toate indiciile unei diplome", a declarat Daniel Citiriga , purătorul de cuvânt al Universităţii Ovidius.

Reprezentaţii facultăţii se scuză şi spun că diploma era atât de bine falsificată că numai un expert şi-ar fi dat seama. În momentul în care au descoperit-o, au contactat colegiul care ar fi emis-o şi au aflat că de fapt nu există.

Studentul a fost admis cu media 7,90 iar admiterea s-a făcut cu 50% nota din diploma de bacalaureat şi 50% nota de la proba de aptitudini. A reuşit astfel să meargă la cursuri mai mult de o lună fără să aibă acest drept.  Între timp însă a fost exmatriculat şi dat pe mâna poliţiei.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close