Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr francez s-a mutat în România. Ce a descoperit după doar câteva ore: "Doamne, în Franța nu facem așa ceva. Am fost șocat!"

Un tânăr francez s-a mutat în România. Ce a descoperit după doar câteva ore: "Doamne, în Franța nu facem așa ceva. Am fost șocat!"

Un tânăr francez s-a mutat în România. Ce a descoperit după doar câteva ore: "Doamne, în Franța nu facem așa ceva. Am fost șocat!"
Sursa foto: foto: Hotnews
07 Oct 2019   •   00:14

Un apartament la ultimul etaj, închiriat într-un bloc din Drumul Taberei. Un frigider aproape gol, dar o viață nouă, într-o țară din Balcani. Așa a început aventura în România a lui Marc Areny, un tânăr inginer francez, scrie Hotnews.

În urmă cu aproape opt ani, a ales să vină la București pentru că ”aici a simțit că este viață”. S-a adaptat rapid într-o țară în care oamenii nu te judecă, dar prieteniile pot fi stricate ușor atunci când este vorba de bani. 

 ”Îmi place foarte mult mâcarea românească, preferata mea este fasolea cu ciolan. Beau și țuică. Dar ce mi s-a părut foarte ciudat este că românii beau șpriț. Așa ceva nu se face la noi. Vinul se bea așa cum este el, nu cu apă minerală. Când i-am văzut pe români că pun apă, am fost șocat”.

Mai multe, pe Hotnews.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close