Antena 3 CNN Actualitate Un taximetrist a fost ucis de un client. Atacatorul l-a înjunghiat în gât şi a fugit de la locul crimei

Un taximetrist a fost ucis de un client. Atacatorul l-a înjunghiat în gât şi a fugit de la locul crimei

Un taximetrist a fost ucis de un client. Atacatorul l-a înjunghiat în gât şi a fugit de la locul crimei
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    11 Ian 2013   •   16:18
Update 18.20 - Poliţia a instituit filtre în Timişoara, după ce un taximetrist a murit, fiind înjunghiat în gât de către un client, iar medicii de la ambulanţă au stabilit că bărbatului i-a fost secţionată artera carotidă, astfel că nu a mai putut fi salvat.

Potrivit Poliţiei Timiş, cel mai probabil, bărbatul a fost înjunghiat cu un cuţit, însă deocamdată arma crimei nu a fost găsită.
_____________________________________________________

Un taximetrist în vârstă de 47 a murit, vineri, după ce a fost înjunghiat în gât de un client, în municipiul Timişoara, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz.

"Un taximetrist a fost înjunghiat pe strada Munteniei din Timişoara, zona Bucovina, de un client, în zona gâtului. El a murit pe loc. Poliţiştii fac verificări la faţa locului pentru a afla cum s-a produs acest incident", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, potrivit Mediafax.

Bărbatul a apucat să anunţe prin staţie că a avut probleme.

Bărbatul a fost înjunghiat în gât şi era mort la sosirea Ambulanţei. Decesul s-a produs în mai puţin de două minute, potrivit Serviciului de Ambulanţă Timiş.

"A fost lezată artera carotidă, e vorba de o acţiune rapid letală. Când ambulanţa a ajuns la faţa locului, pacientul era decedat. Într-o astfel de situaţie, într-un minut se poate pierde întreaga cantitate de sânge", a declarat vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, managerul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida.

Martorii spun că cel care l-ar fi atacat pe taximetrist ar fi un client nervos.

Alte surse spun că l-ar fi văzut pe clientul nervos care s-a dat jos din taxi şi a urcat într-o altă maşină.

Forţele de ordine au închis complet o parte din strada unde a avut loc incidentul.

Criminaliştii sunt la faţa locului şi fac cercetări.












×
Subiecte în articol: Timisoara taximetrist
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close