Antena 3 CNN Actualitate Un violator din Târgu-Jiu se dădea drept angajator şi le întindea capcane femeilor care îşi căutau serviciu

Un violator din Târgu-Jiu se dădea drept angajator şi le întindea capcane femeilor care îşi căutau serviciu

Un violator din Târgu-Jiu se dădea drept angajator şi le întindea capcane femeilor care îşi căutau serviciu
13 Dec 2014   •   09:45

Un bărbat din Târgu-Jiu a fost săltat de poliţişti pentru că a violat şi agresat mai multe femei care îşi căutau serviciu. Omul posta pe Internet locuri de muncă inexistente şi le chema pe femei la interviu. Ultima sa victimă l-a reclamat, iar agresorul este acum pe mâna procurorilor.

Bărbatul îşi racola victimele de pe site-urile cu anunţuri de angajare. Le studia CV-urile şi le contacta telefonic. Le spunea că este directorul unei companii şi că ar dori să le angajeze. Femeile erau astfel atrase în cursa lui: interviul.

Ultima sa victimă a fost o asistentă medicală de 31 de ani. Femeia îşi căuta un loc de muncă pentru a-şi putea întreţine cei doi copii. A fost sunată de agresor  care i-a spus să vină la interviu în localitea Bălteni.

Acesta a coordonat-o prin telefon până în mijlocul unei păduri unde susţinea că se află cariera minieră.  Acolo a violat-o şi a tâlhărit-o. I-a luat apoi bijuteriile şi telefonul mobil pentru a nu suna la poliţie. Femeia a reuşit să fugă şi a anunţat poliţiştii.

Poliţia a mai primit o sesizare care îl vizează pe violatorul care se dădea drept angajator.

×
Subiecte în articol: violator
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close